Twee onder één kap woning – Stolp

Deze twee luxe twee-onder-een-kapwoningen geven u als bewoner een plek om fijn thuis te komen. Met een u-vormige indeling op de begane grond, waarbij de keuken standaard aan de tuinzijde gelegen is, heeft u volop inrichtingsmogelijkheden. Daarnaast kijkt u zo de ruime achtertuin in door de grote ramen van de woning.

De woningen zijn dusdanig ontworpen dat elke vierkante meter optimaal wordt benut, tevens heeft de woning door de standaard uitbouw een diepte van maar liefst 12,5 meter en een woonoppervlakte van 158 vierkante meter. Heeft u de binnendoor naar de berging al ontdekt?

De verfijning van de indeling ziet u verder terug in het plaatsen van de installaties op zolder, de mogelijkheid die u geboden wordt voor vier slaapkamers op de 1e verdieping en zelfs nog een extra (vijfde) slaapkamer op zolder die te creëren is. Heeft u juist behoefte aan minder slaapkamers?  Ook dat is mogelijk, hierbij kan de badkamer verplaatst worden en worden drie grote slaapkamers gecreëerd met een inloopkast of toch liever een was- en strijkruimte? Er is volop ruimte om uw woonwensen te realiseren in deze prachtige woningen!

Situatiekaart