Locatie

Een exclusief aanbod van 15 nieuwbouwwoningen in Almelo. Deze eigentijdse woningen komen binnenkort op de markt en bieden een prachtige ligging. Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te vinden in deze bloeiende stad.

Welkom in almelo

Een stad met uitstekende bereikbaarheid, een levendige cultuur en overvloedige voorzieningen. Wonen in deze voormalige textielstad betekent thuiskomen in een omgeving waar rijke geschiedenis harmonieus samengaat met moderne gemakken. Almelo biedt voor ieder wat wils, met onder andere diverse parken, een haven aan het Twentekanaal en een bruisend stadscentrum met historische en eigentijdse elementen.

Praktische voorzieningen zijn ruim vertegenwoordigd, waaronder sportfaciliteiten, een voetbalstadion, ziekenhuis, supermarkten en scholen. De centrale ligging en vlotte toegang tot belangrijke wegen zoals de A1 en A35, en het treinstation, ondersteunen zowel vrijetijdsbesteding als het dagelijks leven.

Ook het plangebied, Dethmershoek, gelegen ten noordoosten van het stadscentrum, is erg centraal gelegen en daarom uiterst geschikt voor zowel gezinnen, ouderen en professionals. Deze strategische ligging biedt een comfortabele en veelzijdige woonomgeving met toegang tot zowel het centrum als rustige weilanden. Voorzieningen zoals winkels, apotheken, scholen en eetgelegenheden zijn op loopafstand, net als de omringende wateren en het Twentse landschap om te ontspannen en te genieten.

Dethmershoek
×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Wonen in Almelo

Almelo is zonder twijfel een thuis voor een breed public: een ideale woonplek voor gezinnen, ouderen en professionals. De stad omarmt diversiteit en nodigt iedereen uit die op zoek is naar een comfortabele en veelzijdige woonomgeving. Hier wordt wonen een ervaring die voldoet aan de wensen van eenieder die zich in deze prachtige stad vestigt.