Het plan

Dethmershoek, een stukje nieuwe woonwijk wat de historie van de stad vertaalt in de toekomst van je leven. Deze woningen zijn energieneutraal (energielabel A++++), hebben een standaard uitbouw en royale kavels. Zoek jouw droomwoning hieronder uit!

Vrijstaande woning

De enige vrijstaande woning die in deze fase wordt aangeboden kenmerkt zich door het bieden van enorm veel woonruimte: een woonoppervlakte van maar liefst 184 vierkante meter en dat aan het water van de Markgraven! De breedte van deze woning, 7.4 meter, is echt uniek en geeft in combinatie met de standaard uitbouw tal van woonmogelijkheden.

Bouwnummer 1

Twee onder één kap woning XL - Stolp

Twee unieke woningen binnen het plan: de twee-onder-een-kap-woningen XL stolp variant. De eigen vorm van het dak maakt dat deze woningen echt een eigen karakter hebben en maken deze woningen een plaatje om te zien. Het interieur sluit hier naadloos bij aan: een standaard uitbouw van 2 meter 30, een design keuken en luxe sanitair maakt het helemaal af. Kijk snel verder voor meer informatie over jouw droomwoning!

Bouwnummers: 4 & 5

Twee onder één kap woning XL

Zes woningen met een standaard 2 meter 40 uitbouw en energielabel A++++ (energieneutraal) voor € 40.000,- meer leencapaciteit. Prachtig toch? Een standaard binnendoor naar de garage, design keuken, de mogelijkheid voor drie of vier slaapkamers op de verdieping en luxe sanitair is overigens ook mooi meegenomen!

Bouwnummers: 2, 3, 12, 13, 14 & 15

Twee onder één kap woning - Levensloopbestendig

Toekomstbestendig wonen in de Dethmershoek uit zich niet alleen in de hoge mate van duurzaamheid dat verder gaat dan de eisen van het Bouwbesluit: energieneutraal met label A++++, zo wordt er ook aan de verschillende fases van uw leven gedacht. Deze woningen bieden een compleet woonprogramma op de begane grond, wel zo prettig. Kijk snel verder!

Bouwnummers: 6, 7, 8, 9, 10 & 11