Kenmerken

DE HISTORIE VAN DE STAD VERTAALT IN DE TOEKOMST VAN JE LEVEN!

De Dethmershoek biedt verschillende, onder architectuur ontworpen, woningen aan met een vooruitstrevende visie op duurzaamheid en compleet wonen. Bij deze woningen gaan we verder dan de standaard bouwvoorschriften: we vertalen het rijke historische verleden van de stad naar jouw toekomst!

Onze woningen zijn namelijk ontworpen met het oog op energieneutraal wonen en voldoen daarom aan strengere eisen dan het gebruikelijke Bouwbesluit en de daarbij behorende BENG-normen (Bijna Energieneutraal Gebouw). Dit betekent dat uw woning straks net zoveel energie opwekt uit duurzame bronnen als dat het verbruikt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit zorgt ervoor dat u een bijdrage levert aan het klimaat en tegelijkertijd nagenoeg geen maandelijkse energielasten meer heeft.

Om dit te realiseren worden de daken met een substantieel aantal zonnepanelen voorzien, wordt er een geavanceerd warmtepompsysteem geleverd en wordt er hoogwaardige vloer-, gevel- en dakisolatie toegepast. Samen met het triple glas (HR+++) en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, draagt dit bij aan het duurzame karakter van de woningen, die niet alleen efficiënt zijn maar ook aangenaam in gebruik.

Naast het ontwerpen met oog op toekomstbestendigheid en comfort van de woningen op basis van hoge duurzaamheidseisen, weerspiegelen deze woningen ook luxe in compleetheid. Zo worden de Twee-onder-een-kapwoningen XL standaard voorzien van een 2 meter 40 uitbouw aan de achterzijde van de woning waardoor een extra diepe woonkeuken ontstaat en stijgt het woonoppervlakte naar maar liefst (circa) 165 vierkante meter. Iets wat harmonieus aansluit bij woningen op grote percelen grond tot wel 381 vierkante meter, aan het water gelegen en met eigen oprit en parkeerplaatsen.

Tevens wordt de woning standaard van een design keuken voorzien met een complete set aan inbouwapparatuur en heeft u de vrijheid om fronten en werkbladen aan te passen naar uw persoonlijke voorkeuren.

Op de 1e verdieping, welke geheel is voorzien van vloerverwarming, heeft u de mogelijkheid om een indeling met 3 of 4 slaapkamers te kiezen, aangepast aan uw wensen. Kiest u voor een extra ruimte om te werken of te studeren? Of gaat u voor het 3 slaapkamer model dat standaard met een inloopkast wordt aangeboden?

De badkamer gelegen op de 1e verdieping, en bij de levensloopbestendige woningen op de begane grond, wordt standaard geleverd met tegelwerk, een designradiator, inloopdouche en een badmeubel met dubbele wasbak: een perfecte plek om te ontspannen.

Roelofs en Haase bouwt alle woningen met Woningborg (afbouw-)garantie waardoor toekomstige bewoners de zekerheid hebben over de kwaliteit van hun nieuwbouwwoning. De Woningborg Garantie is een essentieel instrument dat u als koper verzekert van gemoedsrust en talloze voordelen: lees er meer over in onze brochure!

Welkom thuis in de Dethmershoek, waar woningen worden gebouwd met het oog op toekomstbestendig en compleet wonen, en dat op een prachtige locatie!

Kenmerken

 • Energieneutraal wonen (A++++)
  • Zonnepanelen
  • Warmtepomp
  • Hoogwaardige isolatie
  • Triple glas
 • €40.000 extra leencapaciteit
 • Woningborg kwaliteitsgarantie
 • Hoogwaardig en onderhoudsvrij materiaalgebruik
 • Parkeerplaatsen op eigen terrein (met mogelijkheid tot elektrisch laden)
 • Grote kavels
 • Ligging langs het water van de Markgraven
 • Onder architectuur ontworpen
 • Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
 • Inclusief design keuken
 • Complete badkamer met inloopdouche
 • Levensloopbestendig wonen
 • Vrijstaande woning en twee-onder-een-kapwoning XL standaard inclusief uitbouw
 • Diverse opties mogelijk voor uw verdere woonwensen

Zonnepanelen

De zonnepanelen van uw woning zetten zonlicht om in elektriciteit. De (groene) stroom wordt in de meterkast gekoppeld aan het bestaande energienet, hierdoor werkt uw apparatuur en verlichting ook wanneer de zon niet schijnt.

De woning wordt standaard voorzien van een minimaal aantal van maar liefst 15 zonnepanelen afhankelijk van het type woning. Deze hoog rendement zonnepanelen hebben een vermogen van circa 400 WP per paneel.

 

Flora en Fauna

Naast dat uw woning over geavanceerde technologieën beschikt die bijdragen aan een duurzame samenleving en een veilige leefomgeving voor u als bewoner, is bij de ontwikkeling ook de (directe) omgeving in acht genomen. Zo is er in het ontwerp van Dethmershoek rekening gehouden met ruimte beschikbaar voor flora en fauna én het lokaal verzamelen en opslaan van regenwater. Dit doen wij door andere parkeerstrook voor de woningen uit te voeren in verharding met hoge infiltrerende capaciteit (grasbetonstenen klinkers), een wadi aan te leggen voor hemelwaterafvoer en het aanplanten van nieuwe natuur langs de Markgraven. Ook het regenwater afkomstig van uw woning wordt lokaal teruggeven aan het oppervlaktewater.