Levensloopbestendig

De prachtige (zes) levensloopbestendige woningen combineren comfort, functionaliteit en vrijheid en dragen daardoor bij aan de maatschappelijke ontwikkeling van langer zelfstandig thuis kunnen wonen. De woningen zijn ontworpen met het oog op de toekomst, zodat u kunt genieten van zorgeloos en comfortabel wonen, ongeacht uw levensfase.

Met een slimme indeling en doordachte voorzieningen, bieden de woningen een moeiteloze doorstroming tussen de verschillende leefruimtes. Ruime slaapkamers op de begane grond zorgen voor gemakkelijke toegang en privacy, terwijl de lichte en open woonkamers een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Uiteraard worden ook deze type woningen voorzien van een groot aantal zonnepanelen, een warmtepomp, design keuken, luxe sanitair en diverse opties om uw verder woonwensen te realiseren. Dit bekroond uw toekomstige woning met een energielabel A++++ en zorgt voor nagenoeg geen maandelijkse energielasten en een hoog wooncomfort.

Ontwerpen en bouwen met het oog op functionaliteit en gemak, waarbij de indeling en voorzieningen worden aangepast aan de veranderende behoeften van u gedurende uw leven.

Situatiekaart